Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bij Hebbe is ingschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder inschrijfnummer 60142294

 

Prijzen: 

alle opgegeven prijzen zijn in euro's en inclusief BTW, alle prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten.

Produktinformatie: 
Bij Hebbe probeert de foto's zo waargetrouw mogelijk weer te geven, toch kan het voorkomen dat een kleur in echt iets anders overkomt dan op de foto. Bij Hebbe is hier niet aansprakelijk voor. Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk maten bij de foto's te zettten, soms lijkt een artikel groter dan in werkelijkheid is, meet het even voor jezelf na. 

Levering: 
Bij Hebbe laat de bestellingen bezorgen door Post.nl en hiervoor gelden de bezorgvoorwaarden van Postnl. Houdt er rekening mee dat deze niet op maandag bezorgt.

Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd met uitzondering van de op maat gemaakte sieraden. Levering van sieraden vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan. 

Bij Hebbe is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging, vermissing of foutieve bezorging door Postnl. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending, Bij ontvangst vragen wij je de inhoud te controleren. Bij schade, onvolkomenheden dien je contact op te nemen met bij Hebbe door middel van e-mail info@bijhebbe.nl

 

Verzendkosten: 
Verzenden binnen Nederland kost € 1,95 per bestelling voor brievenpost indien het niet door de brievenbus past wordt het een pakket en valt het onder pakketpost en wordt er € 6,75 berekend. De verzendkosten worden vanzelf zichtbaar als u op bestellen drukt. De bestelling kan ook worden afgehaald. Je kunt dit aangeven bij de  bestelling, er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Boven de € 40,-- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.


Betalen: 
Je kunt betalenn via Ideal de betalingen worden afgehandeld via de beveiligde interkassa van Mollie.

Je kunt het bedrag overmaken op het bankrekeningnummer van bij Hebbe NL18RABO01572832 te Rijswijk . Na betaling wordt de bestelling verstuurd.

Of contant te betalen bij afhalen. Hiervoor dien je een afspraak te maken met bij Hebbe via de mail info@bijhebbe.nl

Garantie: 
Al onze produkten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, zal naar een passende oplossing gezocht worden. bij Hebbe stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzending. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik. Wij adviseren dan ook altijd om geen parfum op of in de buurt van uw sieraad te gebruiken, ook adviseren wij u om uw sieraad niet in contact met water te brengen hierdoor kan verkleuring optreden waarvoor wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. Zie kopje uw sieraad

Retourneren en ruilen: 

Het kan zijn dat je bestelling niet aan jouw verwachting voldoet. U dient wel rekening te houden met geringen kleur- en maatverschillen. Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 7 dagen na ontvangst. Retourzendingen worden alleen geacepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Neem voor je de producten gaat terugsturen altijd eerst contact op met bij Hebbe. De op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

 Privacy: 
Alle  persoonsgegevens worden bij bij Hebbe opgeslagen en uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. en eventuele nieuwsbrief als je dit hebt aangegeven. De persoonsgegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

Als je nog vragen, suggesties, tips enz heeft kun je mailen naar info@bij hebbe.nl


 

© 2014 - 2023 bij Hebbe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel